Uşak'ta karbondioksit taşıyan tanker alev alev yandı

Uşak'ta Uşak'ta karbondioksit taşıdığı öğrenilen bir tanker yandı. Yanmaya başlayan ve alev topuna dönen tanker kullanılamaz hale geldi.
Uşak'ta karbondioksit taşıyan tanker alev alev yandı

Uşak'ta karbondioksit taşıyan tanker alev alev yandı - Uşak'ta seyir halindeyken bir anda alev almaya başladığı öğrenilen bir tanker nedeniylr gökyüzünü kara dumanlar kapladı. Edinilen bilgilere göre Uşak-İzmir karayolu üzerinde A.A. kontrolündeki 35 BAD 542 plakalı sıvı karbondioksit taşıyan tanker henüz bilinmeyen bir sebepten alev aldı.

TANKER KULLANILMAZA HALE GELDİ

Alev topuna dönen tankerden çıkmayı başaran sürücü A.A., durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar sonrası olay yerine jandarma,  polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İki itfaiye ekibi tankerdeki yangını söndürmek için canhıraş çalıştı. İki itfaiye ekibinin yangına müdahalesi sonucu yangın söndürüldü anacak tanker kullanılamaz hale geldi.  Ekipler tankerdeki yangını söndürürken bölgedeki trafik ekipleri ise yolu bir süreliğine trafiğe kapattı. Tankerin yoldan kaldırılması ile birlikte yol trafiğe açıldı. Olayda can kaybı yaşanmadı.