Uşak'ta kamyonetle hafif ticari araç çarpıştı sürücü yaralandı

Uşak'ta trafik kazası haberleri gelmeye devam ederken bunlardan biride Şehit Basri Bey Caddesi'nde meydana geldi.
Uşak'ta kamyonetle hafif ticari araç çarpıştı sürücü yaralandı

Uşak'ta kamyonetle hafif ticari araç çarpıştı sürücü yaralandı -  Son dönemde sayılarında yaşanan artışlarla dikkat çeken trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. 

Edinilen bilgilere göre Uşak  Şehit Basri Bey Caddesi'nde seyir halinde bulunan 22 yaşındaki A.G. yönetimindeki hafif ticari araç henüz sürücüsünün adı öğrenilemeyen Ankara plakalı bir kamyonet ile çarpıştı. 

UŞAK'TA SON DAKİKA TRAFİK KAZASI! 

Uşak'ta hareketli saatler yaşanmasına neden olan bir trafik kazası yaşandı. Şehit Basri Bey Caddesi'nde seyir halinde bulunan 22 yaşındaki A.G. yönetimindeki hafif ticari araç henüz sürücüsünün adı öğrenilemeyen Ankara plakalı bir kamyonet ile çarpıştı. 

Çarpışmanın etkisi ile hafif ticari aracın içerisinde yer alan 22 yaşındaki sürücü araç içerisinde sıkıştı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri tarafından ilk müdahale yapılırken araca sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucundan sıkıştığı yerden çıkartılarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

Olay yerinden kaçan kazaya karışan kamyonet sürücüsü için arama çalışmaları başlarken yaralanan sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.