Uşak'ta İntihar! İki çocuk annesi kadın yaşamına son verdi

Uşak'ta oldukça ilginç bir ölüm meydana geldi. İntihar eden 37 yaşındaki Yeliz Tuğyan isimli kadın yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Neden intihar ettiği bilinmiyor ama araştırmalar devam ediyor.
Uşak'ta İntihar! İki çocuk annesi kadın yaşamına son verdi

İntihar denen saçma sapan bir davranış aslına bakarsanız size insan olduğunu unutturuyor. Canlılar arasında zekasını kullanan ve yaşadığı acılar ile güçlenen insanların ihtihar etmesi aslında çok kötü bir olaydır. Alınan bilgiye göre ve olay yerine giden muhabirlerimizden edindiğimiz bilgilere göre olay Cumhuriyet Mahallesi 6. Halk Konutları Sokak'taki evinde yaşayan 37 yaşındaki Yeliz Tuğyan, akşam üzeri 17:00 civarında evinde ölü olarak bulundu.

KENDİSİNİ ASARAK YAŞAMINA SON VERMİŞ

Olay yerine giden polislerin ilk söylediklerine 2 çocuk annesi kadının kendini asarak hayatına son verdiği ortaya çıktı. Çocukları olan birisinin neden böyle bir şey yaptığını anlamıyoruz. İntihar asla bir çözüm değildir ve sizin hayatına hayat katan çocuklarınızın sahipsiz kalması oldukça zor bir durumdur. Kendisini asarak yaşamına son veren Tuğyan'ın iki çocuğuyla birlikte tek bir evde yaşadığı öğrenildi.

Yeliz Tuğyan’ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, güvenlik güçlerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.