Uşak'ta gürültü kirliliği yapanlara sıkı denetim

Uşak’ta Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, gürültü kirliliğine neden olan motosikletlere yönelik uygulama yaptı.
Uşak'ta gürültü kirliliği yapanlara sıkı denetim

Uşak'ta gürültü kirliliği yapanlara sıkı denetim - Uşak'ta güvenlik ve çevre huzurunu sağlamaya yönelik çalışmalar istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Uşak’ta Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, gürültü kirliliğine neden olanlaa yönelik uygulama yaptklarını bildirdi.

SİVASLI İLÇESİNDE DENETİM YAPILDI

Sivaslı ilçesinin farklı cadde ve sokaklarında uygulama yapan Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği ekipleri standart dışı plakalı, plakasız, tescili olmayan ve eksik evraklı motosikletleri trafikten men ettiklerini belirtti. Son günlerde ilçe genelinde yaşanan gürültü kirliliği, trafik kazaları ve vatandaşlara verilen rahatsızlığın önüne geçebilmek için trafik uygulaması yaptıklarını kaydeden yetkililer, ''Ruhsatsız, tescili yaptırılmamış, standart dışı plaka takan veya plakasız, hız ve gürültü yapan motosiklet sürücülerine defalarca ikazlarda bulunduk. İkazlarımıza aldırış etmeyen motosiklet sürücülerinin araçlarını toplamaya başladık.'' ifadelerine yer verdi. Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından ilçe genelinde yapılan motosiklet denetimlerine vatandaşların da destek verdiği öğrenildi. Egzoz sesinden ve motosiklet gürültüsünden çok rahatsız olduklarını belirten ilçe sakinlerinden Hakkı Demir, ''İlçemizin sokak ve caddelerinde egzoz sesinden ve motor gürültüsünden rahatça dolaşamıyorduk. Bazen hız yapan motosikletler yüzünden de can güvenliğimiz tehlikeye giriyordu. Motosiklet uygulamasından dolayı trafik ekiplerimize teşekkür ederiz. Bu uygulamanın sıkça yapılmasını istiyoruz.'' diyerek yapılan çalışmayı desteklediklerini belirtti.

İlgili Haberler