Uşak'ta esrardan daha tehlikeli bir uyuşturucu ele geçirildi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyon kapsamında; esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapan skunk adlı uyuşturucu yakalandı.
Uşak'ta esrardan daha tehlikeli bir uyuşturucu ele geçirildi

bir ev ve arabada yapılan aramalarda 1 kilo 869 kilogram skunk, 1 hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait çok sayıda mermi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 10 bin 370 lira para ele geçirildi.Operasyonda gözaltına alınan 4 şahıstan 1'i tutuklanarak cezaevine gönderilirken 3 şahıs da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Bilgiler doğrultusunda merkeze bağlı Kemalöz Mahallesi'nde bulunan eve ve şahıslara ait olan bir araçta yapılan aramalarda toplamda 1 kilo 869 kilogram skunk, 1 hassas terazi, 3 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait çok sayıda mermi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 10 bin 370 lira para ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 şahıs da ekiplerce gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 1'i tutuklanarak cezaevine gönderilirken 3 şahıs da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Skunk Nedir?

Esrarın ham maddesi Hint Kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddedir.

(KAYNAK / İHA)