Uşak'ta cinayet zanlısı 5 kişiden biri tutuklandı

Uşak'ta, bir kişinin öldürüldüğü silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheliden 1'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Uşak'ta cinayet zanlısı 5 kişiden biri tutuklandı

Cengiz Keler'in (49), Özdemir Mahallesi'nde çıkan silahlı kavgada öldürülmesi üzerine başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 5 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan E.H, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı, M.A.A, M.Ç, Ö.Y. ve A.Y. adliyeye sevk edildi. M.Ç. tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Uşak'ta 1 Mart'ta çıkan kavgada Cengiz Keler, tabancayla vurularak öldürülmüş, soruşturma kapsamında 5 zanlı gözaltına alınmıştı.

(KAYNAK/AA)

NE OLMUŞTU?

Uşak’ta 1 Mart Pazartesi günü Özdemir Mahallesinde meydana gele gelen silahlı çatışmada Cengiz Keler adlı şahıs yaşamını yitirmişti.

Edinilen bilgilere göre; bir gün önce cezaevinden çıktığı öğrenilen Cengiz Keler ve iki arkadaşı M. Ç. ve arkadaşlarının bulunduğu aracı pusuya düşürmek istedi.

İddiaya göre bunun üzerine çatışma çıktı. Taraflar birbirlerine ateş açarken Cengiz Keler (Kung fu Cengiz) vurularak ağır yaralandı.

Cengiz Keler olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken diğerleri olay yerinden kaçtı. Polis olaya karıştıklarını belirlediği 5 kişiyi yakaladı. Olayla ilgili soruşturma sürerken olayın tutuklanan M.Ç. ve bir başkası ile olan husumetten kaynaklandığı konuşuluyor.