Uşak'ta çıkan miras kavgasında 1 kişi tutuklandı

16 Mayıs tarihinde Uşak'ta husumetli aileler arasında kavga çıktığı ve 4 kişinin yaralandığı öğrenilmişti. Olayın ardından 4 kişi gözaltına alınırken 1 kişinin tutuklandığı bildirildi.
Uşak'ta çıkan miras kavgasında 1 kişi tutuklandı

Uşak'ta çıkan miras kavgasında 1 kişi tutuklandı - Uşak'ta aralarında husumet bulunduğu iddia edilen aileler arasında kavga çıktı. 16 Mayıs tarihinde gerçekleşen olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı. Uşak’ta aralarında önceden husumet bulunan ailelerin satırlı, bıçaklı ve sopalı kavgasında 4 kişi yaralandı, 4 şüpheli ise ekiplerce gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 KİŞİNİN YARALANDIĞI OLAYDA BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Edinilen bilgilere göre M.K., kontrolündeki otomobille, henüz bilinmeyen bir sebepten husumeti bulunduğu amcası Ö.K.’yi takip etmeye başladı. M.K.’nin babası C.K. ise Gediz Ulu Yolu Caddesi üzerinde farklı bir araçla kardeşinin aracının önünü kesmeye çalıştığı sırada 3 araç maddi hasarlı kazaya karıştı. Araçlardan inen taraflar yanlarında taşıdıkları bıçak, taş ve sopalarla kavgaya başladı. Çıkan kavgada 4 kişi yaralanırken kavgaya ayrıca karışan 4 kişi de ekiplerce gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden M.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken 2 diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Ayrıca şüphelilerin vermiş olduğu kavgada önceden ailelerden kalan miras yüzünden kavgalı olduklarını kabul ettikleri öğrenildi.