Uşak'ta çıkan kavgada bıçaklanan şahıs ağır yaralandı

Uşak'ta çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak gece saatlerinde çıkan bir alacak verecek kavgası sonrasında bir kişinin bıçaklanarak yaralandığı öğrenildi.
Uşak'ta çıkan kavgada bıçaklanan şahıs ağır yaralandı

 Uşak'ta çıkan kavgada bıçaklanan şahıs ağır yaralandı - Ülkemizde güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik çalışmalar devam etse de çeşitli olumsuz olaylarda meydana gelmeye devam ediyor. Uşak'ta son dönemde kavga olayları sıklıkla görülürken son olarak  birbirlerine borçları oldukları iddia edilen iki kişi arasında kavga çıktığı öğrenildi. Kavgada bıçaklar konuşurken bir kişinin ağır yaralandığı bildirildi.

SÖZLÜ TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Edinilen bilgilere göre; Uşak'ta birbirlerine borcu olduğu söylenen iki kişi arasında sözlü tartışma çıktı. Birbirlerine öncesinden borçlu olan A.Ü. ve G.K. konuşmak için İslice Mahallesi Birinci Dere Sokak üzerinde buluştu. Sözlü tartışma sonrasında  İslice Mahallesi Birinci Dere Sokak'ta iki kişi arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada A.Ü., G.K.’yı vücudunun farklı yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan G.K., kendi imkanlarıyla hastaneye giderken olay yerine çok sayıda ekip gönderildi.

Şüpheli AÜ., saklandığı bir evde ekiplerce kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınırken ağır yaralı olduğu söylenen G.K.’nın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. G.K.'nın tedavisi devam edereken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.