Uşak'ta bir haftada 18 bin 618 kişiye GBT sorgusu yapıldı

Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 18 bin 618 şahsın sorgulamasını gerçekleştirirken, aranan 44 şahsı yakaladı. Bu şahıslardan 25 kişinin çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandıkları bildirildi
Uşak'ta bir haftada 18 bin 618 kişiye GBT sorgusu yapıldı

Öte yandan Uşak Narkotik Şube Müdürlüğü çalışmaları ile ilgili; 11 adet olay meydana geldiği, 19 şüpheli şahsa işlem yapıldığı, 168 adet sentetik ecza, 11 gram metafetamin bir miktar kokain ve 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildiği açıklandı.

ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri de 2 adet mali 1 adet ulusal güvenliğe yönelik olmak üzere meydana gelen 3 olayda 3 şahıs hakkında yasal işlem yaptığı öğrenildi.

TERÖR SUÇLARINDAN 2 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin son bir haftalık çalışmasında; meydana gelen 2 olayla ilgili 2 şahsa yasal işlem yaptığı bildirildi.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; 7 adet nitelikli dolandırıcılık, 4 adet bilişim sistemlerini engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme, 4 adet banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması, 1 adet müstehcenlik olmak üzere toplam 16) olaya müdahale ettiği açıklandı.

Pandemi tedbirleri kapsamında da bin 162 personelden oluşan 427 ekibin katılımıyla yapılan denetim ve kontrollerde Covid-19 tedbirlerine aykırı davranmaktan 7 şahsa idari yaptırım cezası tatbik edildiği de belirtildi.