Uşak'ta bıçaklı kavga çıktı! 1’i ağır 4 kişi yaralandı

Ülkemizde çeşitli asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Uşak'tan gelen bir habere kentte taraflar arasında bıçaklı kavga çıktığı ve 1'i ağır olmak üzere 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi.
Uşak'ta bıçaklı kavga çıktı! 1’i ağır 4 kişi yaralandı

Uşak'ta bıçaklı kavga çıktı! 1’i ağır 4 kişi yaralandı  - Uşak'ta çeşitli asayiş olayları yaşanırken bu olaylar basına yansımaya devam ediyor. Uşak’ta çıkan bıçaklı kavgada 1’i bıçakla olmak üzere 4 kişi yaralandı. Bıçaklanan yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken diğer 3 yaralının ise durumunun hafif olduğu öğrenildi.

DİKİLİTAŞ MAHALLESİ'NDE TARAFLAR BIÇAKLARINI KONUŞTURDU

Uşak’ta Dikilitaş Mahallesi 1. Ferah Sokak’ta henüz bilinmeyen bir sebepten 2 grup arasında kavga çıktı. Kavgada Z.S.K. bıçaklanarak yaralanırken diğer 3 kişi ise darp sonucu yaralandı. Olaya şahit olan mahalle sakinleri durumu hemen güvenlik ekiplerine bildirdi.

Yapılan ihbarlar sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çevre hastanelere kaldırılan yaralılardan bıçaklanan yaralının hayati tehlikesi bulunurken 3 diğer yaralının ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattığını bildirdi.