Uşak'ta aranan 73 kişi yakalandı

Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce ilimizde son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalar, kamuoyu ile paylaşıldı.
Uşak'ta aranan 73 kişi yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri; 24 bin 089 şahsı sorgularken, aranan 73 kişiyi yakaladı. Bu şahıslardan 45’i çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklandı.

Verilen bilgilere göre; Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kendi alanlarında meydana gelen 16 olaya müdahale etti. 27 şüpheli hakkında adli işlem yaptı. 11 adet sentetik ecza, 24 gram metamfetamin, 17 gram esrar, bir miktar bonzai, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirdi.

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri de belirtilen süre içerisinde; 3 adet mali, 3 adet kaçakçılık olmak üzere toplam 6 olayda 6 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yaptı. 66 bin 580 adet kaçak makaron, 9 bin adet boş makaron, ve 50 paket kaçak sigara ele geçirdi.

TEM Şube Müdürlüğü ekipleri de FETÖ/PDY Terör örgütüne yönelik 1 olayda 1 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yaptığı bildirildi.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de belirtilen sürede; 8 adet nitelikli dolandırıcılık, 3 adet banka ve kredi kartlarının kötüye kullanılması, 2 adet bilişim sistemlerini engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme olmak üzere meydana gelen 13 olaya müdahale ettiği açıklandı.

Trafik şube Müdürlüğü ekiplerinin de yaptıkları denetimlerde 7 bin 168 aracı kontrol ettiği, 18 aracı trafikten men ettiği ve bin 065 araç sürücüsüne idari para cezası tatbk ettiği belirtildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)