Uşak'ta 118 polisin katılımıyla Huzur 64 uygulaması

Uşak'ta kent merkezi ve ilçelerde 118 polisin katılımıyla oldukça büyük bir uygulama hayata geçirildi. Uygulamanın isminin ise Huzur-64 uygulaması olduğu açıklandı. Bu tür operasyonlarda yaralayıcı silah taşıyanları, aranan suçluları ve aynı zamanda herhangi bir madde taşıyan kişileri bulmak amaçlanıyor.
Uşak'ta 118 polisin katılımıyla Huzur 64  uygulaması

Uşak'ta Emniyet Müdürlüğü birimlerince oldukça kapsamlı bir uygulaa yapıldı. Çok sayıda personelin katıldığı uygulamada şehir merkezi ve ilçelerinde yapılan operasyona Huzur 64 adı verildi. Bu uygulama kapsamında 68 işyeri, 348 araç incelendi, bin 98 şahsın sorgusu yapıldı. Oldukça ciddi rakamlardan bahsettiğimizi belirtmek istiyoruz. Bu kadar şey sadece saatler içerisinde yapıldı ve birçok sonuç elde edildi. 

SUÇLULAR YAKALANDI VE CEZALAR KESİLDİ

Binlerce personelin katıldığı huzur uygulamasında çok sayıda değişiklik yapıldı. Yapılanlar arasında çok küçük cezalardan hüküm giymiş kişilerin yakalanmasına kadar sonuçlar alındı. Yapılan kontrollerde çeşitli suçlardan hüküm giymiş 3 kişi yakalandı, 4 kişiye kapalı alanda sigara içmekten ceza kesildi. Sigara içme yasağının artması UsakGundem.com ekibini sevindiren şeyler arasında yer alıyor. 2 işyerine kapalı alanda sigara içmekten ve 1 iş yerine alkol sunumu yapmaktan tutanak tutuldu.

TRAFİK POLİSLERİ KİMSEYE ACIMADI

Öte yandan trafik yönünden kusurlu görülen 16 araca ise 3 bin 824 lira ceza kesildi ve 1 araç trafikten men edildi.Trafik polislerin uygulamaları rutin olarak devam ediyor ama böyle huzur uygulamalarında neredeyse hareket eden veya etmeyen araçların bir çoğu sorgulanıyor. Türkiye'nin her yerinde bu tür huzur uygulamaları yapılarak birçok suçlu bulurken halkın huzurunu etkileyecek her türlü olumsuzluk ortadan kaldırılıyor.