Uşak Polisinden Kumar Baskını

Uşak Polisinden Kumar Baskını
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kumar oynandığı iddiası edilen bir kıraathaneye baskın düzenledi

Alınan bilgiye göre Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kemal Öz Mahallesi'de kumar oynandığı tespit edilen bir kıraathaneye baskın gerçekleştirdi.

Baskında polis ekiplerince kumar oynadıkları tespit edilen A.B.(28), H.Ö.(45), A.S.(38) ve S.D.(37) isimli kişilere idari para cezası uygulanırken,  masa üzerinde bulunan  32 adet plastik iskambil kâğıdı, 28 adet oyun pulu, 131 adet okey taşı ve 1 adet yazboz kâğıdına el konuldu.

Kumar oynandığı tespit edilen kıraathane işletmecisi olan E.D.(62)  “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamaktan” adli mercilere sevk edildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre operasyonların artarak devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.