Uşak polisi yeni yılın ilk haftasını da boş geçmedi

İlk haftasını tamamladığımız 2022 yılına hızlı giren Uşak polisi aranan 60 kişiyi yakalarken, trafik kurallarına aykırı davranan 1563 sürücüye de idari para cezası uyguladı.
Uşak polisi yeni yılın ilk haftasını da boş geçmedi

Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, içinde bulunduğumuz hafta boyunca 18 bin 345 şahsı sorguladı. Bu sorgulamalar sonucu;  aranan 60 şahsın yakalandığı ve bu kişilerden 25 ‘inin çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandığı açıklandı.

Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin de hafta boyunca meydana gelen 10 olaya müdahale ettiği 20 şüpheli şahıs hakkında adli işlem  yaptığı; 7 adet sentetik ecza, 8 gram metamfetamin, 20 gram esrar ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdiği bildirild

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin ise 2 adet ulusal güvenliğe yönelik, 2 adet mali suçlar olmak üzere 4 ayrı olayda 4 şüpheli yakaladığı belirtildi.

Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin;  FETÖ/PDY kapsamında meydana gelen 4 olaya müdahale ettiği ve 4şüpheli şahsa adli işlem yaptığı bilgisi verildi.

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de 13 adet nitelikli dolandırıcılık, 5 adet bilişim sistemlerini engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme, 1 adet banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması, 1 adet nitelikli hırsızlık olmak üzere meydana gelen toplam 20 olaya müdahale etti.

Haftalık bültende trafik ekiplerinin de yaptıkları denetimde 8825 araç kontrol ettiği, 53 aracı trafikten men ettiği ve 1567 araç sürücüsüne idari para cezası tatbik ettiği

bilgisi yer aldı.

(SALİH KILINÇ / HABER)