Uşak plakalı otomobil Kütahya'da tır ile çarpıştı!

Uşak plakalı otomobilin Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde seyir halindeki tıra çarpması sonucunda 2 kişi yaralandı.
Uşak plakalı otomobil Kütahya'da tır ile çarpıştı!

KÜTAHYA (İHA) – Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Hisarcık Yeşilhisar Mahallesi ilçe girişinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yol trafik kazasına neden oldu. Uşak plakalı bir otomobilin sürücüsü kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı yönden gelen tır ile otomobilin çarpışması ile büyük bir korku yaşandı.

Meydana gelen trafik kazasının ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. Bunun üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri gönderildi. Kaza neticesinde otomobilde bulunan iki kişi araçtan yaralı olarak çıkarıldılar. Yaralıların hastaneye sevk edildiği bildirildi.

KARŞI YÖNDEN GELEN TIRA ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, Gediz istikametinden Hisarcık istikametine seyreden Mehmet O. yönetimindeki Uşak plakalı araç Hisarcık Yeşilhisar Mahallesi ilçe girişinde sürücüsünün yağmur yüzünden kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen tıra çarptı.

İhbar üzerine kaza mahalline sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet O. ve araçta yolcu olarak bulunan Ayşe O. ambulanslarla Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi sevk edildi.

Polis ekipleri kaza ile alakalı olarak soruşturma başlattılar. Kazanın kaygan yoldan dolayı meydana geldiği tespit edilirken soruşturmanın buna göre devam edeceği bildirildi.