Uşak OSB'de tekstil fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor

Uşak Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren bir tekstil fabrikasında başlayan yangın kısa sürüde büyüdü. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor...
Uşak OSB'de tekstil fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor

UŞAK (İHA) - Uşak Organize Sanayi Bölgesinde üretim faaliyetleri gerçekleştiren tekstil fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Tekstil fabrikasında bulunan yanıcı malzemeler nedeni ile yangın kısa sürede büyüdü.

İşçilerin ilk müdahalesine rağmen yangın hızla büyürken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve görevlisi sevk edildi. Jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerine hızla intikal ederken tedbir amaçlı 112 sağlık ekipleri de fabrikaya yönlendirildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor...

UŞAK'TA SON DAKİKA FABRİKA YANGINI! YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ MÜ, SON DURUM NE?

Uşak’ta Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren tekstil fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.

yangin-1-001.jpg

Yangın, Uşak Organize Sanayi Bölgesi 107. Cadde’deki tekstil fabrikasında çıktı.

yangin-2.jpg

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve tedbir amaçlı 112 sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

yangin-3.jpg

Fabrikada yüksek miktarda yanıcı madde bulunması nedeni ile yangının kısa sürede büyüdüğü ifade edilirken yoğun duman nedeniyle yangına müdahale etmek isteyen iftaiye erlerinin zorlandığı belirtildi. Yangının çıkış nedeni hakkında henüz net bir bilgi elde edilemezken çok sayıda itfaiye eri tarafından yangının söndürülmesi için çalışma yapıldığı açıklandı.