Uşak merkezli uyuşturucu operasyonunda 13 kişi yakalandı!

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli yakalandı.
Uşak merkezli uyuşturucu operasyonunda 13 kişi yakalandı!

Uşak Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Edinilen bilgileri değerlendiren Uşak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bir uyuşturucu şebekesini çökertti.

13 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON!

Edinilen bilgilere göre Uşak’ta 12 ve Mersin’de 1 adrese olmak üzere 13 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda uyuşturucu tacirleri suç unsurları ile beraber yakalandılar. Yapılan bu başarılı operasyon ile beraber uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde bir şebeke daha yakayı ele vermiş oldu.

SUÇ UNSURLARI ELE GEÇİRİLDİ

Gerçekleştirilen operasyonda 236 adet sentetik ecza, 54 adet A4 bonzai, 29 gram metamfetamin, 2 gram kokain, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek ve suçtan elde edildiği düşünülen 279 bin 120 TL, 500 Euro ve 260 dolar ele geçirildi.

13 KİŞİ YAKALANDI

Operasyonda birbirleri ile bağlantılı oldukları düşünülen 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulamalarına devam edildiği bildirilirken elde edilecek bilgilere göre yeni operasyonlara da yapılabileceği belirtildi.

Şüphelilerin sorgulamaları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri belirtildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler hakkında nihai karar çıkarılacakları mahkemede verilecek. Mahkemeden tutuklama kararı çıkarsa şüpheliler kolluk kuvvetlerince cezaevine götürülecekler. Mahkeme sürecinde yargılanmalarının ise ayrıca devam edeceği bildirildi.