Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden 7 milyon liralık kaçakçılık operasyonu!

Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri büyük bir operasyona daha imza atarak tam 7 milyon liralık kaçak malı kıskıvrak ele geçirdi. Düzenlenen operasyonda 2 şüpheli yakalandı.
Uşak Emniyet Müdürlüğü'nden 7 milyon liralık kaçakçılık operasyonu!

Özellikle de sigara fiyatlarına gelen rekor zamların ardından kaçak sigara kullanımı rekor seviyeye ulaşırken devlet hem vergi geliri kaybı yaşatan hem de vatandaşların sağlıkları ile oynayan kaçakçılarla mücadeleyi arttırmıştı. Bu kapsamda Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni bir operasyonun daha yapıldığı açıklandı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçakçılara yönelik olarak düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 7 milyon TL olan kaçak mala el konulduğu açıklanırken 2 şüpheli hakkında ise adli tahkikat başlatıldığı belirtildi. Operasyonların devam edeceği belirtilerek kaçakçılara geçit verilmeyeceği ifade edildi.

UŞAK'TA KAÇAKÇILIK OPERASYONU SON DAKİKA!

Uşak Emniyet Müdürlüğü Resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Müdürlüğümüzce kaçakçılık suçlarına yönelik gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 7.000.000 TL olan;

5.500.000 adet Kaçak Dolu Makaron

21.000 gram Kaçak Nargile Tütünü

225 paket Kaçak Sigara

12 adet Kaçak Elektronik Puf Sigara ele geçirilmiştir.

Operasyon kapsamında yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.

operasyon.jpg

Operasyon kapsamında yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır." denilerek yüksek miktarda kaçak dolu makaron, kaçak nargile tütünü, kaçak sigarat 12 adet elektronik sigara ele geçirildiği belirtildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyon tam not alırken devletin büyük vergi geliri kaybının da önüne geçilmiş oldu. Ele geçirilen kaçak mala el konulurken 2 şüphelinin adli tahkikatının ise sürdüğü öğrenildi.