Uşak Banaz’da otomobil takla attı 1 ölü, 2 yaralı

Uşak’ın Banaz ilçesinde bugün trafik kazası meydana geldiği öğrenildi. Aktarılan habere göre içinde Yunanistan uyruklu kişilerin olduğu öğrenilen araç takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Uşak Banaz’da otomobil takla attı 1 ölü, 2 yaralı

UŞAK (İHA) – Feci kazanın Uşak Banaz’da meydana geldiği öğrenildi. Yunanistan uyruklu kişilerin olduğu araç takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin detaylar haberimizde

Ankara istikametinde olan araçta sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine otomobil şarampole düşerek takla attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

EKİPER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Kaza, Uşak-Ankara kara yolu üzeri Banaz Sanayi Sitesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametine seyir halinde olan T.E. (59) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole düşerek takla attı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, polis ve itfaiye sevk edildi.

aw205602-05-min.jpg

112 Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede araçtan fırlayan N.D’nin (67) hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobil sürücüsü ve yolcu konumunda bulunan L.V. (63) yaralı olarak Banaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

UŞAK VALİSİ OLAY YERİNDE

Uşak Valisi Turan Ergün, Banaz Kaymakamı Cuma Emeç ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Olay yerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Uşak Valisi, ilk belirlemelere göre 3 Yunanistan vatandaşının olduğu otomobilin takla atması sonucu bir kişinin öldüğünü, iki kişinin ise hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandığını, ileri tetkikler için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edileceklerini söyledi. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği belirtildi.