Uşak - Afyonkarahisar yolunda kaza 2 ölü, 1 yaralı

Uşak’ta aynı aileden 3 kişinin içinde bulunduğu otomobil Uşak - Afyonkarahisar yolunda kontrolden çıkarak dereye uçtu, anne Ebru Elbir ve baba İsmail Elbir hayatını kaybederken çocukları Zorbey Elbir yaralandı.
Uşak - Afyonkarahisar yolunda kaza 2 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre kaza Uşak - Afyonkarahisar karayolu Büyükoturak yakınlarında meydana geldi.

Uşak istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halinde olan İsmail Elbir (49) idaresindeki 35 JR 564 plakalı otomobil,  Büyükoturak yakınlarında  hemzemin geçide geldiğinde sürücü İsmail Elbir'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak dere yatağına uçtu.

Otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan Ebru Elbir (45) otomobil içerisinde sıkışarak hayatını kaybederken sürücüsü İsmail Elbir (49) ve Zorbey Elbir (19) sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak Banaz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü  İsmail Elbir (49) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken,  hafif yaralı olan Zorbey Elbir (19) Banaz Devlet HAstanesinde yapılan ilk müdahalesinden sonra Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilirken, sağlık durumunun  iyi olduğu öğrenildi.

Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.