Uşak'a giderken otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Ülkemizde trafik kazaları ile ilgili haberler basında sıklıkla yer alıyor. Son olarak Uşak'a seyir halinde olan bir motosiklet sürücüsünün otomobile çarpması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.
Uşak'a giderken otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Uşak'a giderken otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti - Trafik kazaları çeşitli nedenlerle meydana gelmeye devam ediyor. Uşak ve çevre illerden de kaza haberleri art arda gelirken bu kez Denizli’den Uşak istikametine motosikletle giden 70 yaşındaki sürücünün otomobille çarpışması sonucunda olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

KAZA ÇİVRİL'DE YAŞANDI

Kaza, Denizli'nin Çivril ilçesi Yukarı Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Demokrasi Bulvarı üzerinde Uşak istikametine seyir halinde olan 70 yaşındaki N. Ç. idaresindeki motosiklet, M. B.’nin kullandığı otomobille çarpıştı.

70 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü 70 yaşındaki N. Ç. ağır yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin N. Ç.'ye yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

70 yaşındaki N. Ç., olay yerinde hayatını kaybederken kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.