ULUBEY İLÇESİNDE KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

Uşak’ın Ulubey ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda 68 şişe sahte içki, 1 adet faturasız ve ruhsatsız yivsiz av tüfeği ve 16 yivsiz av tüfeği fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
ULUBEY İLÇESİNDE KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ulubey ilçesinde şüpheli bir şahsın bandrolsüz ve kaçak içki sattığı bilgisini aldı.

Ekipler, halkın sağlığına tehdit oluşturacak maddelerin satışının engellenmesi amacıyla, Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında Ulubey İlçesinde sahte ve bandrolsüz içki satışı yaptığı değerlendirilen şüpheli şahsın işyerinde ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla arama yaptı.

Yapılan aramada; 33 şişe bandrolsüz viski, 28 şişe bandrolsüz rakı, 6 şişe el yapımı şarap, 1 şişe bandrolsüz votka, 1 adet faturasız ve ruhsatsız yivsiz av tüfeği ve 16 adet dolu yivsiz av tüfeği fişeği ele geçirildiği öğrenildi.

Kaçak içki satan şüpheli şahsa 6136 ve 5607 Sayılı Kanunlara muhalefetten adli işlem başlatıldığı da açıklandı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü, “Ülkemizde meydana gelen vergi kayıplarının önlenmesine, suçun faillerinin yakalanarak suçtan elde ettikleri gelirin terör-organize suç örgütlerine aktarımının engellenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir” açıklaması yaptı.