Tokat Erbaa son dakika! Jandarma ekiplerinin ihbar üzerine gittiği evde patlama

Tokat Erbaa son dakika patlama haberi ile sarsıldı. Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama meydana geldi, 5'ijandarma 7 kişi yaralandı.
Tokat Erbaa son dakika! Jandarma ekiplerinin ihbar üzerine gittiği evde patlama

TOKAT İHA - Tokat'ta yaşanan patlama büyük panik yaşanmasına neden oldu. Erbaa Karakaya beldesine bağlı olan Hürmüzlü Köyü sınırları içerisinde yer alan bir bağ evinde patlama meydana geldi.

Söz konusu evde daha önce bir ihbar yapıldığı ve Jandarmanın yapılan ihbarı değerlendirmek üzere bağ evine gittiği öğrenilid. Jandarma ekiplerinin bağ evine girmeye çalıştığı esnada patlama meydana geldiği açıklandı. Yaşanan patlamada 5'i Jandarma personeli olmak üzere topamda 7 kişinin yaralandığı açıklandı.

TOKA ERBAA SON DAKİKA PATLAMA HABERİ! PATLAMA NEDEN OLDU?

Tokat’ın Erbaa ilçesinde jandarma ekiplerinin bir ihbar üzerine gittikleri evde patlama meydana geldi. Olayda 5’i jandarma personeli 7 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, aldıkları bir ihbar üzerine Erbaa ilçesine bağlı Karayaka beldesi Hürmüzlü köyünde bulunan bir bağ evine giden jandarma ekiplerinin eve girdikleri sırada patlama meydana geldi.

İddialara göre yaşanan patlamanın ardından 5 jandarma personeli ile olay yerinde bulunan S.K. ve A.K. isimli kişiler yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalesi 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan yaralılar ambulans ile acilen Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hastanede tedavisi yapılırken güvenlik güçlerinin olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattıkları ifade edildi.