Terör örgütü PKK’nın sözde komutanı Manisa’da yakalandı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri terör örgütü PKK’nın sözde özel kuvvetler grup komutanı olduğu iddia edilen 1 kişiyi yakaladı.
Terör örgütü PKK’nın sözde komutanı Manisa’da yakalandı

MANİSA (İHA) – Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attılar. Törer örgütü PKK’nın faaliyetlerinin tespit edilmesine yönelik yapılan çalışmada terör örgütünün sözde özel kuvvetler grup komutanının Manisa’da olduğu bilgisine ulaşıldı.

Edinilen bilgi üzerine harekete geçen Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ilgili şahsı düzenlenen operasyonla yakaladılar. Yakalanan şahıs için hemen adalete teslim edildi.

PKK’YA OPERASYON YAPILDI

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK’nın sözde özel kuvvetler grup komutanı olduğu değerlendirilen 1 kişi yakalandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün faaliyetlerinin tespit ve deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda hakkında sözde özel kuvvetler grup komutanı olarak faaliyet gösterdiği şeklinde bilgiler elde edilen F.E.H. (33) isimli şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı. Adli makamlara sevk edilen F.E.H. tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Terör örgütü PKK’nın Manisa’da herhangi bir faaliyet gösterememesi için Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarının devam edeceği bildirildi. Operasyonlar oldukça gizli yürütülürken edinilen her türlü bilgi değerlendiriliyor. Manisa’da hem terör örgütü üyeleri hem de destekçileri için rahat hareket edebilme imkanı verilmiyor.