Son klibini Uşak’ta çekti, kazada hayatını kaybetti

Son klibini Uşak’ta çeken müzik camiasının sevilen simalarından piyanist Hakan Özkurt, İzmir’de ki kazada hayatını kaybetti.
Son klibini Uşak’ta çekti, kazada hayatını kaybetti

İzmir'in Kiraz ilçesinde Perşembe günü meydana gelen kazada motosiklet ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 15:45 sıralarında İzmir’in Kiraz ilçesine  Akpınar Mahallesi yol ayrımında meydana geldi.

Türkiye’de müzik piyasasının sevilen simalarından olan piyanist hakan Özkurt hem klip çekimi hem de sahne almak için Uşak’a geldi.

Klip çekimi sonrasında arkadaşı ile birlikte tatil yapmak için yola çıkan genç sanatçı Hakan Özkurt (39) idaresindeki 07 GYL 88 plakalı motosiklet ile Eyüp Kır (37) yönetimindeki traktör çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet savrulurken, sürücü Özkurt ve yolcu Nurullah Taş (24) da yere düştü. Çarpışmanın etkisiyle traktör sürücüsü Kır ve traktörde bulunan Akın Kır (17) da yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 sağlık görevlileri ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralılara ilk müdahaleyi de burada yaptı. Daha sonra yaralılar Kiraz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan müzisyen Hakan Özkurt, sevk edildiği Ödemiş Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yapılan incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.