Silahla şaka ölüm getirdi

Dün akşam saatlerinde 5 arkadaşın silahla şakalaşması 18 yaşındaki Ramazan Altıner adlı gencin yaşamını yitirmesine neden oldu.
Silahla şaka ölüm getirdi

Edinilen bilgilere göre; dün akşam Fatih Mahallesinde Ramazan Altıner’in ikamet  ettiği evde toplanan 5 arkadaş kendi aralarında gülüp eğlenirken, birisinin kurcaladığı av tüfeği birden patladı. Tüfekten çıkan saçmalar, 18 yaşındaki Ramazan Altıner yaralandı.

Çağrılan 112 Acil servisi ile Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan gencin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği belirtildi..

Ramazan Altıner’in babası Yıldıray Altıner’in Fatih Mahallesinde çok sevilen bir demirci ustası olduğu ve İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı kurucu üyelerinde olduğu da öğrenildi.

Talihsizi gencin adli tıp incelemesi için İzmir’e gönderilen cenazesinin şu an Uşak’a doğru yola çıktığı, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra, Merkeze bağlı Sorkun Köyünde toprağa verileceği de edinilen bilgiler arasında yer aldı.

www.usakgundem.com Haber İnternet Sitesi olarak, Ramazan Altıner’e Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.