Seyyar cephanelik Uşak polisine takıldı

Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, yasa dışı silah ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda ele geçirilenler şok etti.
Seyyar cephanelik Uşak polisine takıldı

Ruhsatsız silah-tüfek taşındığını tespit eden polis ekipleri, Uşak’a giriş yapan Konya plakalı otomobile yönelik operasyon düzenledi. Otomobilin içerisinde yapılan aramada adeta bir cephanelik ele geçirildi. 32 adet ruhsatsız tüfek, 7 adet uzun dipçikli ve 25 adet kısa dipçikli, 15 adet şarjör ve 7 adet bandrolsüz kaçak viski ele geçirildi. Polis ekipleri ele geçirilen yasa dışı silahlara ve alkollere el koydu.



Düzenlenen operasyonda araç içerisindeki biri bayan 2 şüpheliyse gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Cumhuriyet Savcısından alınan talimat doğrultusunda şüpheliler, 6136 Sayılı ve 5607 Sayılı Kanunlara Muhalefet suçundan adli mercilere sevk edildi.



UŞAK EMNİYETİNDEN KARARLILIK VURGUSU

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kamu düzenini sağlamak, devletimizin ve Milletimizin menfaati, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşaması amacıyla suçların işlenmeden önlenmesi, suç işleyenlerin ise yakalanarak adalet önüne çıkarılması için kanunun vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde çalışmalarımıza kararlılıkla ve aralıksız devam edilmektedir.” denildi.

İlgili Haberler