Narkotik timleri uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Uşak’ta düzenlenen operasyonda çok sayıda ecstasy hap ve esrar ele geçirildi.
Narkotik timleri uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından iki ayrı araca yapılan operasyonda; çok sayıda ecstasy hap ve esrar ele geçirildi.

Uşak merkezde ekipler, şüphelendiği bir aracı durdurmak istedi. Ancak araç dur ihtarına uymayarak kaçtı. Takip neticesinde aracın içinde bulunan E.Ç: (33) isimli bir erkek yakalandı.

Araçta yapılan aramada ise 250 adet ecstasy hap ve 79 gram esrar ele geçirildiği bildirildi. Şüpheli E.Ç. hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmaktan işlem yapıldığı ve savcılık sorgusundan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı açıklandı.

ÇOK SAYIDA SENTETİK HAP ELE GEÇİRİLDİ

Bir diğer olayda Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Elde edilen bilgiler doğrultusunda 22.12.2020 günü İzmir İlinden İlimize özel bir araç ile yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği tespit edilmiş, söz konusu araç Uşak-İzmir karayolu üzerinde oluşturulan uygulama noktasında durdurulmuş, araç içerisinde bulunan B.N.(24), H.D.(20), H.İ.Ö.(20) isimli 3 erkek şahıs yakalanmıştır. Araç ve şahıslar üzerinde yapılan arama neticesinde; sağ ön yolcu koltuğunun altında saklanmış vaziyette 366 adet sentetik ecza hap ele geçirilmiştir. Söz konusu 3 şahsa Uyuşturucu Madde Ticareti yapmaktan işlem yapılmıştır.

ayrıca belirtilen tarihte yapılan çalışmalarda; 2 olayda 3 şüpheliye uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılmış olup yapılan aramalarda; 52 adet ecstasy hap, 11 adet sentetik ecza hap ve 3 gram esrar ele geçirilmiştir” şeklinde bilgi verildi.