Narkoçelik-13 operasyonlarında Aydın'da 89 sokak satıcısı yakalandı

Türkiye genelinde düzenlenen Narkoçelik-13 operasyonlarında Aydın’da zehir tacirlerine büyük darbe indirildi. Aydın genelinde 89 sokak satıcısı yakalanarak gözaltına alındı.
Narkoçelik-13 operasyonlarında Aydın'da 89 sokak satıcısı yakalandı

Türkiye’de son dönemlerde zehir tacirlerine yönelik operasyonlar oldukça arttı. Son olarak İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca Narkoçelik-13 operasyonları yapıldı. Bu operasyonların Aydın ayağında ise başarılı sonuçlar elde edildi.

Aydın’da yapılan operasyonlarda sokak satıcısı oldukları tespit edilen 89 kişi gözaltına alındı. Ayrıca önemli miktarlarda uyuşturucu madde jandarmanın eline geçti. Bu uyuşturucu maddelerin yasalara uygun bir şekilde imha edilecekleri bildirildi.

Türkiye genelinde 81 ilde uyuşturucu madde imalat ve satışı yapan şahıslara yönelik düzenlenen 'Narkoçelik-13' operasyonlarında Aydın'da 89 şüpheli yakalandı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca 4 bin 289 ekip halinde 14 bin 108 personel ve 196 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 81 ilde 'Narkoçelik-13' operasyonları düzenlendi.

Düzenlenen operasyonlarda toplam 451 kilogram uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, 194 şüpheli yakalandı.

Aydın'da 89 şüpheli gözaltına alındı

Operasyonların Aydın ayağında ise Aydın İl Jandarma Komutanlığınca 2 kilogram metamfetamin ile muhtelif miktarda kubar esrar, kokain ve uyuşturucu hap ele geçirilirken, 89 sokak satıcısı yakalanarak gözaltına alındı.

Aydın genelinde güvenlik birimlerinin zehir tacirlerine karşı ortaya koydukları etkin mücadele dikkatlerden kaçmıyor. Bu konuda ilerleyen günlerde de çeşitli operasyon yapılması bekleniyor.