Muğla'da kadın cinayeti! Boşanmak üzere olduğu eşine kurşun yağdırdı!

Muğla’nın Ortaca ilçesinde boşanma aşamasında olan 4 çocuk annesi kadın, eşinin üzerine kurşun yağdırması sonucu hayatını kaybetti.
Muğla'da kadın cinayeti! Boşanmak üzere olduğu eşine kurşun yağdırdı!

Muğla’nın Ortaca ilçesinde bir kadın cinayeti işlendi. Boşanma aşamasında olduğu öğrenilen kadının akşam saatlerinde eşi ile ara sokakta karşılaşması hayatının sonunu getirdi. Eşiyle tartışmaya başlayan şahıs 4 çocuğunun annesine yanında getirdiği silah ile kurşun yağdırdı.

4 ÇOCUĞUNUN ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ

Gaddar kocanın silahından çıkan 11 kurşunun 6’sının talihsiz kadına isabet ettiği tespit edildi. Sağlık ekiplerinin gelmesine fırsat olmadan talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Eşini öldüren koca ise o sırada olay yerine yakın olan bir polis ekibi tarafından suç aletiyle gözaltına alındı.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 4 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Eşine kurşun yağdıran şahıs gözaltına alındı.

VAHŞİ CİNAYET!

Olay, saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Vedat G., boşanma aşamasındaki eşi Neşe G.’yi ara sokakta gördü. İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından Vedat G., yanında bulunan tabanca ile art arda ateş etmeye başladı.

Bölgeye yakın durumda bulunan polis ekipleri silah sesleri üzerine olay yerine gelirken, Vedat G. silahı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Vedat G.’nin 11 el ateş ettiği, 6 merminin Neşe G.’ye isabet ettiği öğrenilirken, Neşe G. olay yerinde yaşamını yitirdi.

Çiftin 4 çocuğu olduğu ve bir süredir anlaşamadıkları için ayrılma aşamasında oldukları öğrenildi.

Talihsiz kadının ailesi acı haberi alınca sinir krizi geçirdiler. Çocuklar ise babalarının annelerini öldürdüğü haberi ile büyük bir şok yaşadılar.