Muğla’da Alzheimer hastası kadın dünden beri kayıp!

Muğla’da Alzheimer hastası kadın dünden beri kayıp olarak aranıyor. Ekiplerin seferber olduğu yaşlı kadın için arama çalışmaları devam ediyor.
Muğla’da Alzheimer hastası kadın dünden beri kayıp!

Olayın adresinin Menşete ilçesi Kötekli Mahallesi olduğu ifade edildi. Alzheimer hastası olan Sabriye Dedeoğlu’ndan bir süredir haber alamayan ailesi durumu hemen ekiplere bildirdi.

Yapılan araştırma sonucunda ekipler, yaşlı kadının Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin arka kısmındaki ormanlık alana girdiğini tespit etti. Çalışmalar bu bölgede yoğunlaştı.

AİLESİ HAYATINDAN ENDİŞE EDİYOR

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve dün öğlen saatlerinden bu yana kayıp olan Alzheimer hastası Sabriye Dedeoğlu için ekipler seferber oldu. Olay, Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evinden ayrılan Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Sabriye Dedeoğlu'ndan, ailesi uzun süre haber alamadı. Dedeoğlu'nun hayatından endişe eden ailesi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

aw248146-03.jpg

ORMANLIK ALANA GİRDİĞİ TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine harekete geçen polis, jandarma ve AFAD ekipleri, yaptıkları araştırma sonucunda Sabriye Dedeoğlu'nun en son Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin arka kısmındaki ormanlık alana girdiğini tespit etti. Bu bölgede arama kurtarma faaliyetlerine ağırlık veren ekipler, yaşlı kadının bulunması için seferber oldu. Ekipler, iz köpekleriyle birlikte yoğun çaba sarf ederek Sabriye Dedeoğlu'nu bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler bölgede çalışmalarına devam ederken, ailesi bir an önce yaşlı kadının sağ salim bir şekilde bulunmasını istiyor. Yetkililer vatandaşların dikkatli olmasını ve herhangi bir bilgi elde etmesi halinde hemen haber vermelerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı