Muğla Bodrum’da mahalleli diken üstünde yaşıyor!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Çırkan Mahallesi’nde meydana gelen iki olay mahalle sakinlerini tedirgin etti.
Muğla Bodrum’da mahalleli diken üstünde yaşıyor!

Muğla’nın Bordrum ilçesinde Çırkan Mahallesi sakinleri ardı ardına gerçekleşen iki olay ile oldukça tedirgin oldular. İlk olayda şüpheliler boş olan eve ev sahibinden habersizce gelip yerleştiler ve yaşamaya başladılar. Mahallelinin şikayeti üzerine polis olay yerine gelirken polisi fark eden şüpheliler kaçtılar.

Aynı mahallede dün sabah saatlerinde hırsızlık meydana geldi. Aynı evin önüne gelen bir araçtan inen iki kişi rahat hareketlerle evin bahçesine girip sırt çantasını alıp kaçtılar. Bu iki olay mahallede panik yaşanmasına neden olurken güvenlik kuvvetlerinden yardım isteniyor.

23 Mayıs gecesi Çırkan Mahallesi Barbaros Hayrettin Sokak’taki 3 katlı binanın bir süredir boş olan 2’nci katında, aralarında aranan şahısların da olduğu kişilerin ev sahibinin bilgisi dışında yaşamaya başladığı ihbarını alan polis bahse konu binaya geldi. Polisin geldiğini fark eden ikametteki bir kadın ile çeşitli suçlardan arandığı öğrenilen bir erkek şahıs, balkondan atladı. Yan taraftaki binaların bahçelerine giren şüpheliler, koşarak uzaklaştı. Olayda bir kişi gözaltına alındı. 23 Mayıs günü sabaha karşı ikamete yeniden birilerinin geldiği ihbarı üzerine polis yeniden bölgeye gelerek kontrollerde bulundu.

Aynı sokakta yine olay

Dün sabahın erken saatlerinde yaşanan ve güvenlik kameralarına yansıyan olayda ise kimliği belirsiz 2 kişinin siyah bir otomobille bölgeye geldiği görüldü. Şahıslardan biri geçen hafta polis baskınının yaşandığı evin kapısına giderek kontrol etti. İki şahsın daha sonra bahse konu binanın yan tarafındaki binaya ağızlarında sigara ve rahat tavırlarla girdikleri görüldü. Bir süre ikametin bahçesinde vakit geçiren şüpheliler, bahçedeki sırt çantasını alıp yine rahat tavırlarla olay yerinden uzaklaştılar.

İkamet sakinleri ise sabah uyandıklarında önce etraftaki çamurlu ayak izlerini fark ettiler. Daha sonra içerisinde çeşitli malzemelerin olduğu sırt çantasının yerinde olmadığını gördüler. Bir haftada 2’nci olayı yaşayan mahalleli, şüpheli şahısların yakalanarak adalete teslim edilmelerini istedi.

Mahalleye dadanan şüpheli şahısların kendilerine zarar vereceklerinden endişe eden mahalle sakinleri bir an önce şüphelilerin yakalanmasını istiyorlar. Huzurlarının kaçtığını söyleyen mahalleliler bu konuda polisten iyi haber beklemeye başladılar. Emniyet birimleri ise şüphelilerin yakalanması için yoğun bit çalışma başlattılar.

Kaynak:Haber Kaynağı