Motosikletli yunus ekiplerinin nefes kesen gösterisi

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan motosikletli yunus polis ekiplerine yeni katılan personel, Uşak Havalimanında yaptıkları gösteri sürüşü ile eğitimlerini tamamladı.
Motosikletli yunus ekiplerinin nefes kesen gösterisi

Uşak’ta mevcut ekibe yeni katılan yunus timleri eğitimlerini tamamladı.    Bu kapsamda Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Motosikletli Yunus Polis ekipleri gösteri sürüşü ile eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar.
Uşak Havalimanı’nda gerçekleşen programa Uşak Valisi Salim Demir, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve emniyet personeli iştirak etti. Daha önce Uşak’ta 3 personel ve 1 Motosikletli Yunus olarak faaliyet gösteren birim, alınan yeni personellerin kurs ve eğitim sürecinin ardından toplam sayı 7 personel ve 2 motosikletliye ulaştı. Ekipler sertifika töreni öncesi yaptığı bir birinden heyecanlı akrobatik hareketler ve olaylara müdahale şekillerini büyük bir hünerle sergilerken protokolden bol bol alkış aldılar.
Gösteri sürüşü sonrasında yeni Yunus Polisi olan personele Uşak Valisi Salim Demir ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder tarafından sertifikaları verilerek program sona erdi.