Manisa'da trafik kazasında bir aile yok oldu!

Manisa’nın Salihli ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken 3 yaşındaki çocuk da ağır yaralandı.
Manisa'da trafik kazasında bir aile yok oldu!

Manisa’nın Salihli ilçesinde ölümlü bir trafik kazası gerçekleşti. Mersinli Mahallesi yakınlarında gerçekleşen kazada bir kamyonet aynı yönde seyreden sabun yüklü tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyonette adeta can pazarı yaşandı.

Kaza neticesinde kamyonet içerisinde bulunan ve aynı aileden oldukları tespit edilen 3 kişi hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri kamyonetten 3 yaşındaki bir çocuğu ise ağır yaralı olarak çıkardılar. Hemen hastaneye sevki yapılan çocuğun tedavisine başlandığı belirtildi.

Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonetin sabun yüklü tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 3 yaşındaki çocuk da ağır yaralandı.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Kaza, İzmir-Ankara E96 Karayolu Mersinli Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salihli’den Kula yönüne gitmekte olan N.Ç. (68) yönetimindeki kamyonet, aynı yöne giden Mustafa A. (25) yönetimindeki sabun yüklü tıra arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kamyonet sürücüsü ile araçtaki A.Ç. (65) ve H.Y.Ç.’nin (30) hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan 3 yaşındaki A.A.Ç. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin de aynı aileden olması büyük bir üzüntüye neden oldu. Polis ekipleri kaza ile alakalı olarak soruşturma başlattılar. Kazanın neden olduğunun tespit edilmesinin ardından tır sürücüsünün kusuru olması halinde adli işlem yapılacağı belirtildi.