Manisa'da trafik kazasında 1 kişi yaralandı!

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Manisa'da trafik kazasında 1 kişi yaralandı!

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Bir motosiklet ile bir otomobilin karıştığı kazada çarpmanın etkisi ile motosiklet savruldu. Savrulan motosiklette bulunan sürücü kaza neticesinde yaralandı.

Karşı yönden gelen araçların çarpışması şeklinde gerçekleşen kazanın ardından vatandaşlar kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ettiler. Kaza yerine gelen polis ve sağlık ekipleri hemen müdahalede bulundular. Motosiklet sürücüsü ambulans ile hastaneye sevk edildi.

1 KİŞİ YARALANDI!

Edinilen bilgiye göre, saat 19 .00 sıralarında Sarıgöl yönünden Tirazlar Mahallesine giden Muhammet Hasan A. yönetimindeki motosiklet ile karşı yönden gelmekte olan Uysal E. yönetimindeki araç ile çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü Muhammet Hasan A. yaralandı. Yaralı önce Sarıgöl Devlet Hastanesine ardından Alaşehir Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirilirken çevredekilerden kazaya dair ifadeler alındı. Otomobil sürücüsü kazanın nasıl gerçekleştiğine dair ifade verirken motosiklet sürücünün de ifadesi alındıktan sonra karar verileceği belirtildi.

Motosiklet sürücüsünün tedavisinin Alaşehir Devlet Hastanesi’nde devam ettiği belirtilirken sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.