Manisa'da pompalı tüfekle sır cinayet!

Manisa’nın Salihli ilçesinde şantiyede bekçilik yapan bir şahıs kaldığı konteynerde pompalı tüfekle öldürülmüş olarak bulundu.
Manisa'da pompalı tüfekle sır cinayet!

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir cinayet işlendiği bildirildi. İlçede benzinlik yapılacağı öğrenilen arsada bekçilik yapan ve oradaki konteynerde kalan 54 yaşındaki şahıs ölü olarak bulundu. Yakınları şahsı kanlar içinde konteynerde bulunca polise haber verdiler.

Polis olay yerine gelip incelemelere başlarken şahsın pompalı tüfekle öldürüldüğü tespit edildi. Olayla alakalı soruşturma başlatılırken cinayeti kimin işlediğine dair henüz herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde şantiyede bekçilik yapan bir kişi, kaldığı konteynerde pompalı tüfekle öldürüldü.

CİNAYET ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Alınan bilgiye göre, İzmir-Ankara Karayolu Durasıllı Mahallesi yakınlarında bulunan ve benzinlik yapılacağı öğrenilen arsadaki konteynerde yaşayan S.A.’dan (54) haber alamayan arkadaşları, olay yerine gitti. Konteynere giren arkadaşları, S.A.’yı kanlar içinde görünce durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, S.A.’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Pompalı tüfekle öldürüldüğü öğrenilen S.A.’nın ölümüyle ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Polis, soruşturma kapsamında bölgede geniş çaplı incelemesini sürdürürken, S.A.’nın İzmir’de yaşadığı ve bekar olduğu öğrenildi.

Polis olayla alakalı olarak soruşturmayı devam ettiriyor. Şahsın yakınlarından alınan bilgilere göre hareket edildiği belirtildi.