Manisa'da otomobilin yanında duran sürücü tırın altında kaldı!

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bir otomobil sürücüsü gerçekleşen trafik kazasında feci şekilde can verdi.
Manisa'da otomobilin yanında duran sürücü tırın altında kaldı!

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde oldukça feci bir trafik kazası meydana geldi. Bir otomobil sürücüsü aracını İzmir-İstanbul Otoyolu Karaoğlanlı Mahallesi mevkiinde emniyet şeridine park edip aracından indi. Aracının başında bekleyen sürücü bu sırada feci bir trafik kazasına kurban gitti.

Arkadan gelmekte olan bir tır önce emniyet şeridinden park halinde olan otomobile ve sonrasında da aracının yanında bulunan sürücüye çarptı. Bu çarpma ile beraber sürücü olay yerinde hemen hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen ekipler ise kazaya ilişkin işlem yaptılar.

TIR ÇARPTI HAYATINI KAYBETTİ!

Kaza, İzmir-İstanbul Otoyolu Karaoğlanlı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil sürücüsü V.C.T. (35) henüz bilinmeyen bir sebeple otomobilini emniyet şeridine park ederek, aracından indi. Bu sırada aynı yönde seyreden C.B. (47) yönetimindeki tır, önce park halindeki otomobile, ardından aracının başında duran V.C.T’ye çarptı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Kaza bölgesine gelen sağlık ekipleri, V.C.T'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. V.C.T'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TIR SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Kazanın ardından tır sürücüsü C.B. hakkında hemen gözaltı kararı verildi. Gözaltına alınan C.B.’nin önce emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sonrasında adliyeye sevk edilen tır sürücüsü hakkında çıkarıldığı mahkemede tutuklama kararı çıktı. Tutuklanan tır sürücüsünü emniyet güçleri tarafından cezaevine teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı