Manisa'da öğrencileri taşıyan servis trafik kazası yaptı

Manisa’nın Selendi ilçesinde öğrencileri taşıyan servis aracı ile kapalı kasa kamyonetin çarpışması şeklinde gerçekleşen trafik kazasında 9 öğrenci yaralandı.
Manisa'da öğrencileri taşıyan servis trafik kazası yaptı

Manisa’nın Selendi ilçesinde bir trafik kazası meydana geldiği bildirildi. Öğrencileri taşıyan servis aracı ile karşı yönden gelen kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Meydana gelen bu trafik kazasında servis aracında bulunan 9 öğrenci yaralandı.

Kazanın olması ile beraber bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı öğrencilere ilk müdahaleleri yaptıktan sonra ambulans ile hastaneye sevk ettiler. Öğrencilerin hafif şekilde yaralandıkları ve tedavilerinin ardından taburcu edildikleri belirtildi.

ÖĞRENCİLERİ TAŞIYAN SERVİS KAZA YAPTI!

Manisa'nın Selendi ilçesinde okul servisi ile kapalı kasa kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti.

Kaza Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Omurlar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çortak Ömer Nimet Kahraman İlköğretim kurumunda eğitimlerini yapan ortaokul öğrencilerini taşıyan H.E’nin kullandığı servis aracı ile karşı yönden gelen A.B idaresindeki kapalı kasa kamyonet çarpıştı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Servis ekipleri ile jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada hafif şekilde yaralanan 9 öğrenciden 8'i Salihli Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tedavilerinin ardından öğrenciler taburcu edildi.

Öte yandan kaza haberini alan Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş hastaneye giderek öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerin durumları hakkında hastane başhekimliğinden bilgi alan Okumuş, öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisini verdi.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi. Jandarmanın el koyduğu olayda kazaya ilişkin ifadelerin alınmasının ardından soruşturmaya yön verileceği belirtildi.