Manisa'da kuru ot yangınında otomobil küle döndü!

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen kuru ot yangınında bir otomobil tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.
Manisa'da kuru ot yangınında otomobil küle döndü!

Manisa’nın Soma ilçesinde kuru otların alev alması neticesinde yaşanan yangında bölgede bulunan bir otomobilin yanarak kül olduğu bildirildi. Yangına Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ederken yangın evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Yangın sırasında alevlerin sardığı otomobil hızla yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etseler de otomobil kullanılmaz hale geldi. Yangının neden çıktığı konusunda araştırmalar başlatılırken bu konuda itfaiye raporu bekleniyor.

YANGIN KORKUTTU

Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan kuru ot yangınında bölgede bulunan bir otomobili tamamen küle döndü. Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, alevleri evlere sıçramadan kontrol altına alarak olabilecek bir faciayı engelledi.

Olay Manisa'nın Soma ilçesine bağlı Deniş Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre; dün akşam saat 17.30 sularında, mahalledeki bir sokakta henüz belirlenemeyen bir sebeple kuru ot yangını başladı. Kontrolden çıkan alevler kısa sürede bölgede bulunan bir otomobili sardı. Hızla büyüyen yangını fark eden mahalleli durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın evlere sıçramadan kontrol altına alınırken, olabilecek bir facianın da önüne geçilmiş oldu.

Yangın neticesinde bir otomobil kullanılmaz hale gelirken olayla alakalı olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yangının çıkış nedeni konusunda itfaiye ekipleri sıcak hava etkisi ihtimali üzerinde duruyorlar. Teknik raporun çıkmasının ardından soruşturmaya ilişkin bir sonraki aşamaya geçilebilecek.