Manisa'da jandarma milyonluk tütün operasyonu yaptı!
Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yüklü miktarı bulan tütün operasyonu yapıldı. İki şahsa ait iş yerlerine yapılan operasyonlarda jandarma ekipleri ele geçirdikleri tütün ve türevi ürünlere el koydular.
İş yerlerinde tütün yakalatan şahıslar hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi. Şahıslar kısa süre içerisinde adliyeye sevk edilecekler. Ele geçirilen malzemeler ise imha edilecek. Jandarma operasyonunda kaçak tütün ile alakalı olduğu düşünülen bir araç ise yedi emin otoparkına çekildi.
TÜTÜN OPERASYONU YAPILDI!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 2 şahsa ait iş yerinde ve araçlarında yapılan aramada piyasa değeri 1 milyon 350 bin TL olan boş ve dolu binlerce makaron, kıyılmış tütün ve sigara sarma kağıdı ele geçirildi.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce, Turgutlu ilçesinde A.B. ve B.B. isimli şahısların iş yerinde ve aracında yapılan aramada, piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon 350 bin TL olduğu değerlendirilen, 151 bin 837 adet içi tütün doldurulmuş makaron sigara, 233 bin 600 adet boş makaron, 345 kilogram kıyılmış sarmalık tütün, 35 kilogram nargile tütünü, 2 milyon 350 bin adet sigara sarma kağıdı ele geçirildi.
Suçta kullanıldığı tespit edilen araca ise şerh konularak yedi emin otoparkına çekildiği, olayın şüphelileri ile ilgili adli işlemlere başlanıldığı açıklandı.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde kaçakçılık ile alakalı olarak operasyonların süreceği bildirildi.