Manisa’da iki otomobilin kavşakta yaptığı kazada 2’si çocuk 3 yaralı!

Manisa'dan feci bir kaza haberi geldi. Aktarılan son habere göre iki otomobilin kavşakta karıştığı kazada 2'si çocuk olmak üzere 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Manisa’da iki otomobilin kavşakta yaptığı kazada 2’si çocuk 3 yaralı!

MANİSA (İHA) - Kazanın Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı'nda meydana geldi. İki aracın çarpıştığı kazada 2 ve 4 yaşındaki çocuk ile 28 yaşındaki anne yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

2'Sİ ÇOCUK 3 KİŞİ YARALI

Manisa’nın Kula ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 3 kişi yaralandı.

aw197813-03.jpg

Kaza, saat 12.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Küçük Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uşak istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Yunus Tanrıkulu idaresindeki otomobil ile Ayakkabıcılar Sitesi önündeki kavşaktan Küçük Sanayi Sitesi’ne geçmek isteyen Ümmet Kuş idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobilde yolcu olarak bulunan anne Amine Tanrıkulu (28), çocukları Sedef Tanrıkulu (4) ve Ömür Zeynep Tanrıkulu (2) yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Ambulansla Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 28 yaşındaki Amine Tanrıkulu, burada yapılan ilk müdahalelerin ardından ileri tetkik ve tedavileri için Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu ve kazaya ilişkin ekiplerin inceleme başlattığı öğrenildi.