Manisa'da eski damat vahşeti! 3 kişiyi öldürüp kaçmaya çalıştı!

Manisa’nın Salihli ilçesinde eski damat katliam yaptı. Eski eşini, eski kayınvalidesini ve eski kayınbiraderini bıçaklayarak katleden şahıs kaçmasına rağmen yakalandı.
Manisa'da eski damat vahşeti! 3 kişiyi öldürüp kaçmaya çalıştı!

MANİSA (İHA) – Manisa’nın Salihli ilçesinde büyük bir vahşet yaşandı. Eski eşi ile tartışan şahıs yanında getirdiği bıçağa davrandı. Önce eski eşini bıçaklayan şahıs ardından kayınvalidesi ile kayınbiraderini bıçakladı.

Kayınvalide evden kaçmak için koşmaya başlarken arkasından giden zanlı onu yakalayarak bıçaklamaya devam etti. Olayın ardından olay yerinden kaçan zanlı daha sonra suç aleti ile yakalanarak göz altına alındı.

VAHŞET YAŞANDI!

Olay, Sağlık Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boşandığı eski eşi Nagihan C.’nin (32) annesi ile birlikte yaşadığı eve gelen Aytunç Ç. (34), henüz belirlenemeyen bir nedenle eski eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüdüğü olayda Aytunç Ç., eski eşini bıçaklamaya başladı. Şahıs, bu sırada araya girmeye çalışan eski kayınbiraderi İbrahim C. (39) ile eski kayınvalidesi Fatma C.’yi (62) de bıçakladı.

Evden kaçmaya çalışan Fatma C.’nin peşinden giderek bıçaklamaya devam eden Aytunç Ç., daha sonra olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Nagihan C. ile ağabeyi İbrahim C. hastanede, kayınvalide Fatma C. ise evinin yanında bulunan bir iş yerinde hayatını kaybetti. 3 kişiyi öldüren Aytunç Ç., huzurevi yakınlarında suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yaşanan katliam ile alakalı olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yakalanan zanlının ifadesi alındıktan sonra olay yeri ekibinin raporu ile beraber adliyeye sevk edilecek olan zanlının mahkeme tarafından tutuklanması bekleniyor. Manisa’da şok etkisi yaratan olay ise en çok konuşulan konu haline geldi.