Manisa'da çıkan yangın 2 evi ve 1 iş yerini kül etti!

Manisa’nın Kula ilçesinde çıkan yangında 2 ev ve 1 iş yeri kullanılamaz hale geldi.
Manisa'da çıkan yangın 2 evi ve 1 iş yerini kül etti!

MANİSA (İHA) – Manisa’nın Kula ilçesinde yangın paniği yalandı. Bey Mahallesi piri Reis caddesi üzerinde bulunan bir evin çatısından alevler yükseldi. Yangın kısa sürede 2 eve ve 1 iş yerine sıçradı. Yangının görülmesi ile beraber vatandaşlar hemen ihbarda bulundular.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangının daha fazla sayıda yapıya sıçramaması için zamanla yarıştılar. Vatandaşların da destek verdiği çalışma neticesinde yangın 1,5 saatte kontrol altına alındı. Ancak bu sürede 2 evde ve 1 iş yerinde büyük hasar meydana geldi.

YANGIN MAHALLEYİ KORKUTTU!

Manisa’nın Kula ilçesinde çıkan yangında birbirine bitişik 1 iş yeri ve 2 ev hasar gördü. Yangının diğer evlere sıçramaması için itfaiye ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre, saat 19.00 sıralarında Bey Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerindeki 2 ev ve 1 iş yerinde yangın meydana geldi. Evin çatısından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen Kula İtfaiye Amirliği ekipleri, yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerince vatandaşların yardımıyla yangın diğer evlere sıçramadan yaklaşık 1 buçuk saatte kontrol altına alındı. Yangında bitişik iki ev ve bir işyeri kullanılamaz hale geldi.

Olay yerine gelerek itfaiye ekiplerinden bilgi alan Kula Belediye Başkanı Hikmet Dönmez, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangının neden çıktığına dair herhangi bir bilgi verildi. İtfaiyenin yapacağı çalışmanın ardından yanının neden çıkmış olduğu tespit edilecek. Soruşturma da o tespite göre şekillenecek.