Manisa'da bekçi cinayetini itiraf eden zanlı tutuklandı!

Manisa’nın Salihli ilçesinde önceki gün işlenen bekçi cinayetinin zanlısı polis tarafından yakalanarak adalete teslim edildi.
Manisa'da bekçi cinayetini itiraf eden zanlı tutuklandı!

Manisa’nın Salihli ilçesinde önceki gün bir cinayet işlenmişti. Benzinlik yapılacağı söylenen bir şantiyede konteynerde yaşayan ve oranın bekçiliğini yapan S.A. yakınları tarafından kanlar içerisinde bulunmuştu. Polise haber verilmesinin ardından pompalı tüfekle öldürülen bekçinin katilinin bulunması için düğmeye basıldı.

Yapılan tahkikatta polis katil zanlısını tespit etti ve kısa süre içerisinde de yakaladı. Emniyette yapılan sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf eden zanlı neden olarak ise öldürdüğü şahsın kendisine borcu olduğunu söyledi.

CİNAYETİN SIRRI KISA SÜREDE ÇÖZÜLDÜ

İzmir-Ankara Karayolu Durasıllı Mahallesi yakınlarında bulunan ve benzinlik yapılacağı öğrenilen arsadaki konteynerde yaşayan S.A.’nın (54) pompalı tüfekle öldürülmesinin ardından harekete geçen Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği özel ekip kurdu. Kurulan özel ekip, yaptıkları çalışmaların ardından olayın failinin 25 yaşındaki Serkan K. olduğunu tespit etti. Şüpheli, Salihli’nin Karaoğlanlı Mahallesi’ndeki ikametinin bulunduğu sokakta polis ekipleri tarafından yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından suçunu itiraf eden şüpheli Serkan K., sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Öte yandan Serkan K. ifadesinde, Sezer Akbulut’tan alacağı olduğunu vermemesi üzerine aralarında çıkan tartışma sonucu öldürdüğünü söylediği iddia edildi.

Öldürülen S.A.’nın yakınları mahkeme çıkışında cinayet zanlısına tepki gösterdiler. Görevlilerin araya girmesi ile herhangi bir taşkınlık yaşanmadan şahıs uzaklaştırıldı. Acılı yakınlar ise adalet istediklerini dile getirdiler.