Manisa'da aile dramı eşini vurduğu tüfekle intihar etti

Manisa Alaşehir'de 24 yaşında olduğu öğrenilen şahıs önce 2 çocuk annesi eşini vurdu, ardından aynı silahla hayatına son verdi.
Manisa'da aile dramı eşini vurduğu tüfekle intihar etti

Alaşehir'de henüz 24 yaşında olan evli ve 2 çocuk babası bir şahıs henüz belirlenemeyen bir nedenle önce eşini tüfekle vurup öldürdü ardından ise aynı silahla başına ateş ederek intihar etti. Çiftin biri 18 aylık diğeri ise 4 yaşında olan 2 çocuklarının olduğu belirtildi.

Acı olay gece 01:30 sularında Alaşehir Yeni Mahalle Mahallesi Bozdağ Sokak'ta meydana geldi. Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan H.D. henüz belirlenemeyen bir nedenle 2 çocuğunun annesi 24 yaşındaki eşini başından vurarak öldürdü. Ardından evinin çatısına çıkan adam aynı silahla kendisini vurarak intihar etti.

ÖNCE EŞİNİ VURDU, ARDINDAN İNTİHAR ETTİ!

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 24 yaşındaki şahıs, karısını tüfekle öldürüp intihar etti. Edinilen bilgiye göre olay, saat 01.30 sıralarında, Alaşehir Yeni Mahalle Mahallesi Bozdağ Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, hurdacılık yaparak geçimini sağlayan H.D. (24), henüz belirlenemeyen sebepten dolayı eşi ve biri 18 aylık diğeri ise 4 yaşındaki 2 çocuğunun annesi B.D.'yi başından tüfekle vurdu.

Daha sonra yaşadıkları iki katlı apartmanın çatısına çıkan şahıs, aynı tüfekle intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşlarca durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, savcının incelemesinin ardından cenazeler Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Korkunç olayın ardından konuşan şahsın bir akrabası “H.D.'nin psikolojisi bozuktu, tedavi görüyordu. Eline tüfeği alıp yatak odasına gidiyor ve hanımını öldürüyor. Daha sonra yukarıya çıkarak kendisini öldürüyor” dedi.

Silah seslerinin duyulması üzerine polis yapılan ihbarla olay yerine gelirken yapılan ilk incelemede genç çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis delilleri toplayarak olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.