Manisa Turgutlu'da işçi servisleri çarpıştı 35 işçi yaralandı

Afyonkarahisar'da yaşanan otobüs kazası sonrası bir büyük kaza haberi de Turgutlu'dan geldi. 3 işçi servisinin karıştığı zincirleme trafik kazasında 35 işçi yaralandı.
Manisa Turgutlu'da işçi servisleri çarpıştı 35 işçi yaralandı

MANİSA (İHA) - Aynı fabrikaya işçi taşıdıkları belirlenen 3 servis araca bugün Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda zincirleme trafik kazası yaptı. Kaza yerinde yapılan ilk belirlemelere göre servislerde yer alan 35 kişi yaralandı.

3 SERVİS ARACI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI YAPTI!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı fabrikaya işçi taşıyan 3 servis aracı zincirleme kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 35 işçi çeşitli yerlerinden yaralanarak bölgede bulunan hastanelere kaldırıldı. Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir fabrikadan işçi taşıyan 3 servis aracının karıştığı trafik kazasında çok sayıda işçi yaralandı.

turgutlu-1.jpg

Edinilen bilgiye göre kaza, Turgutlu ilçesi E-96 karayolu üzerinde bulunan Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Viyadüğü meydana geldi. İzmir yolunda bulunan bir fabrikadan gece mesaisinden çıktıkları öğrenilen işçileri taşıyan Suat D. yönetimindeki 45 ADY 420 plakalı midibüs, Hasan Ö. idaresindeki 45 J 6542 plakalı midibüs ile Levent I. yönetimindeki 45 ADJ 098 plakalı otobüs, İzmir - Ankara Karayolu Turgutlu Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Viyadüğü geçişinde çarpıştı.

turgutlu-2.jpg

3 servis aracının birbirine girdiği kaza sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye, acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Meydana gelen kazada servis araçlarında bulunan çok sayıda işçi ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesi ve Özel Egeumut Hastanesine sevk edildi.

turgutlu-3.jpg

Yaşanan kaza sebebi ile yol adeta can pazarına dönüşürken İzmir Ankara istikameti Turgutlu geçişinde bulunan viyadük trafiğe kapatıldı. Uzun süre kapalı kalan yolda yoğunluk oluşurken yaralıların hastaneye sevk edilmesi ve araçların kaldırılması ile ulaşım normale döndü. Kazada yaralanan işçilerden hayati tehlikesi bulunan kişi olmaması ise sevindirdi.