Manisa'da yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı! Yaralılar var

Gelen son dakika haberine göre Manisa'da meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Manisa'da yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı! Yaralılar var

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı. Kamyonet ile yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada 7 kişinin yaralandığı öğrenildi.

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Gelen son dakika bilgisine göre İzmir- Ankara karayolunun Avşar Mahallesi mevkisinde, Murat Erdem Çatal (44) yönetimindeki 20 EC 006 plakalı yolcu otobüsü ile aynı yönde seyreden İsmail Daban (35) yönetimindeki 45 ZA 4105 plakalı kamyonet çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü yoldan çıkarak önce elektrik direğine ardından da meyve bahçesindeki ağaçlara çarparak durabildi. Kamyonet de kontrolden çıkarak karşı yöne geçti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada kamyonet sürücüsü İsmail Daban ile birlikte bulunan Mürşide Daban (5), Fatma Daban (3) ve yolcu otobüsü şoförü Murat Erdem Çatal ile Saadet Pökönbarutçu (66), Hande Çınar (6), Himmet Kılınç yaralandı. Otobüste sıkışan sürücü Murat Erdem Çatal, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İlçedeki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Çatal'ın tedavisinin devam ettiği bildirildi.