Manisa'da bir çiftçi tarlasında öldürüldü

Manisa'da bir çiftçinin tarlasında öldürüldüğü öğrenildi.
Manisa'da bir çiftçi tarlasında öldürüldü

Manisa'dan yürekleri yakan haber geldi. Manisa'nın Salihli ilçesinde bir çiftçi tarlasında tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu.

3 ADET MERMİ TESPİT EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre, Manisa'nın Salihli ilçesi Mersinli Mahallesi'nde yaşayan ve çiftçilikle uğraşan Mehmet Karakaya (42), kendisine ait traktörüyle Yeşilova Mahallesi'nde bulunan tarlasını sürmeye gitti. 42 yaşındaki Karakaya'nın evine geri dönmemesi üzerine yakınları Karakaya'yı aramaya çıktı. Karakaya'yı aramak için tarlaya giden yakınları ise Karakaya'ya ait traktörü park halinde, Karakaya'yı ise traktörden 100 metre ileride sırt üstü yatar vaziyette kanlar içerisinde buldu. 

Gördükleri görüntü karşısında şoke olan yakınları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde Karakaya'nın hayatını kaybettiğini belirlendi.Olay yerindeki incelemenin ardından Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Karakaya'nın cansız bedeni, daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Karakaya'nın vücudunda yapılan incelemede vücudunun çeşitli yerlerinde 3 adet tabanca mermisi tespit edilirken, olayın fail veya faillerinin tespit edilerek yakalaması için jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldığı öğrenildi.