Kütahya'da ters dönen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti!

Kütahya’nın Emet ilçesinde bir çiftçi tarlasını ilaçlamaya giderken devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.
Kütahya'da ters dönen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti!

Kütahya’nın Emet ilçesinde bir çiftçi gerçekleşen traktör kazasında hayatını kaybetti. Kayı köyünde yaşayan 57 yaşındaki çiftçi M.S. köy dışında bulunan tarlasını ilaçlamak için traktörü ile bu tarlaya doğru hareket etti. Ancak talihsiz çiftçi Sarıçal mevkiine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetti ve traktör devrildi.

TERS DÖNEN TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDI

Ters dönen traktörün altında kalan M.S.’ye yardımcı olmak için çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundular. Kazanın olduğu yere kısa süre içerisinde sağlık ve jandarma ekipleri intikal etti. Ancak sağlık ekipleri yaptıkları incelemede talihsiz çiftçinin hayatını kaybettiğini tespit ettiler.

İlçeye bağlı Kayı köyünde traktörünün arkasına bağladığı ilaç pompası ile köy dışındaki tarlasına ilaçlamaya giden 57 yaşındaki M.S., Sarıçal mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktörün ters dönerek devrilmesi sonucu traktörün altında kaldı.

JANDARMA OLAYI SORUŞTURUYOR

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri traktörün altında kalan 2 çocuk babası M.S.’nin, yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri incelemesinin ardından M.S.’nin cansız bedeni, Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma gerçekleşen traktör kazası ile alakalı olarak soruşturma başlattı. Kazanın neden olduğu araştırılırken görgü şahitlerinin ifadeleri de alındı. Olaya dair ilk belirlemelere göre herhangi bir şüphe tespit edilmezken soruşturmanın sonuçlandırılması bekleniyor.