Kütahya'da tefeci operasyonunda polis 1 kişiyi yakaladı!

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda bir kişi tefecilik yaptığı gerekçesi ile gözaltına alındı.
Kütahya'da tefeci operasyonunda polis 1 kişiyi yakaladı!

KÜTAHYA (İHA) - Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından tefeci operasyonu yapıldığı bildirildi. İçişleri Bakanlığı’nın son dönemlerde oldukça önem verdiği bu operasyonlar Türkiye genelinde düzenleniyor ve illerde eş zamanlı operasyonlar yapılıp tefecilik suçunu işleyenler yakalanıyorlar.

Kütahya’da yapılan operasyonda tefecilik yaptığı tespit edilen bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda yakalanan şahsın evinde ve aracında arama yapılarak suç delillerinin ele geçirildiği bildirildi.

Türkiye geneli mali suçlarla mücadele çerçevesinde düzenlenen tefecilik operasyonunda Kütahya’da 1 kişi gözaltına alındı.

TEFECİLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce H. K (38) isimli şüpheliye yönelik Kütahya merkezde 1 adres ve 1 araçta yapılan aramanın ardından şahıs gözaltına alındı.

Kütahya’da bu yıl yapılan operasyonlarda bugüne kadar toplamda 24 kişi gözaltına alınarak adalete teslim edildi. Dosyalarındaki işlemler tamamlananlar adliyeye sevk ediliyor vy kişiler hakkında kararı mahkemeler veriyor. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün tefecilere yönelik operasyonlarının devam etmesi bekleniyor.